You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'get, pagename) VALUES ( 'id' , '1', '/index.php' )' at line 1 Γραφείο Παυλίδη ATEM
Κεντρικά Γραφεία ΕΔΡΑΣΗ ΑΤΕ

Το κτίριο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας ΕΔΡΑΣΗ ATE μελετήθηκε με κύριο γνώμονα την διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος εργασίας που να συνδυάζει την άνεση, τη λειτουργικότητα στην χρήση των χώρων, και την προβολή της εικόνας της επιχείρησης που στεγάζεται σε αυτό. Το κτίριο αποτελεί ριζική ανακατασκευή ενός υπάρχοντος βιοτεχνικού κελύφους. Η διαμόρφωση εσωτερικά έγινε σε δύο ορόφους με υπόγειο, και διαχωρίζεται σε ενότητες που είναι άμεσα προσπελάσιμες από το χώρο της κεντρικής εισόδου.

H κεντρική είσοδος και το εσωτερικό αίθριο υποδοχής αποτελεί τον κεντρικό συνδετικό χώρο, διαμορφώνεται σε όλο το ύψος και διασχίζεται από γέφυρα που συνδέει τις δύο ενότητες του κτιρίου. Στη γέφυρα καταλήγει και η κεντρική κυκλική κλίμακα κατακόρυφης επικοινωνίας. Αποτελεί ένα από τα κυριότερα στοιχεία της αρχιτεκτονικής σύνθεσης. Με διαστάσεις περίπου ενός κύβου, οι δύο πλευρές προς τον εξωτερικό χώρο έχουν τον ίδιο σχεδιασμό (μεγάλες υάλινες επιφάνειες), ενώ οι άλλες δύο εσωτερικές πλευρές είναι διαφορετικές. H μια πλευρά έχει κατασκευαστεί σαν εσωτερική όψη συμπαγούς κτιρίου, ενώ η απέναντι είναι ανοικτή. Έτσι, επιτελείται διαχωρισμός σε δύο ενότητες χώρου και ταυτόχρονα η κατάργηση της απόλυτης συμμετρίας.Ο χώρος εισόδου με την διαμόρφωσή του επιτρέπει στο χρήστη του κτιρίου την άμεση αντίληψη του χώρου και τον εύκολο προσανατολισμό.

Το κτίριο διαθέτει σύγχρονους χώρους γραφείων τόσο για τους μηχανικούς όσο και για το οικονομικό διοικητικό τμήμα της εταιρείας. Όλα τα γραφεία βρίσκονται στην περίμετρο του κτιρίου, απολαμβάνοντας φυσικό φωτισμό και αερισμό. Στον πυρήνα του κτιρίου στο ισόγειο, δημιουργήθηκε μεγάλη αίθουσα συνελεύσεων, ενώ στον όροφο, αίθουσες συσκέψεων και βιβλιοθήκες. Τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου κτιρίου γραφείων συμπληρώνουν το εστιατόριο-καφετέρια που βρίσκεται στην κεφαλή του κτιρίου με χώρο όπου αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα.

Η εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου χαρακτηρίζεται απο τον κύριο όγκο των γραφείων που είναι επενδυμένη με σύνθετα πάνελ αλουμινίου σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς. Η γραμμικότητα της όψης διακόπτεται απο την κύρια είσοδο που αναπτύσσεται σε όλο το ύψος με υαλοπέτασμα σε υποχώρηση απο την εξωτερική πλευρά. Στην απόληξη του κυρίως όγκου του κτιρίου βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου με επένδυση απο αργιλοπυριτικά τούβλα.
Το κτίριο πλαισιώνουν ο περιβάλλων χώρος όπου έγινε εκτεταμένη φύτευση και ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης.

Tο ΓPAΦEIO ΠAYΛIΔH ανέλαβε εκτός από την επίβλεψη και την επιστασία της κατασκευής του έργου.