You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'get, pagename) VALUES ( 'id' , '1', '/index.php' )' at line 1 Γραφείο Παυλίδη ATEM
Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στον Ωρωπό
Το Κέντρο πρόκειται να ανεγερθεί σε έκταση επιφάνειας 15 στρεμμάτων κόντα στην θάλασσα στην περιοχή του Ωρωπού. Θα λειτουργεί σαν Κέντρο Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας και σαν Ημερήσιας Φροντίδας με διαφορετική είσοδο.
Το Κέντρο Κλειστής Νοσηλείας αποτελείται από 3 Μονάδες νοσηλείας συνολικής δυναμικότητας 96 κλινών. Επίσης θα υπάρχουν χώροι Διημέρευσης, Τραπεζαρία καθώς και ειδική κλειστή θεραπευτική πισίνα .
Το κτίριο προβλέπεται διώροφο με υπόγειο, και διαμορφώνεται απο δυο επιμήκεις πτέρυγες συνδεδεμένες μεταξύ τους από το ενδιάμεσο στοιχείο της κεντρικής εισόδου και της πισίνας. Ο χώρος της κεντρικής εισόδου διαμορφώνεται με διπλό ύψος ορόφου όπου τοποθετείται ελεύθερος διάδρομος- γέφυρα σύνδεσης ανάμεσα στις δύο πτέρυγες. Η πρόσβαση στον όροφο γίνεται με γραμμική ελεύθερη κλίμακα και ανελκυστήρα προσώπων. Ο χώρος της πισίνας διαμορφώνεται με ανεξάρτητη στέγαση μεγάλου εσωτερικού ύψους.
Η νότια πτέρυγα αναπτύσσεται σε υπόγειο, ισόγειο και όροφο και φιλοξενεί 2 μονάδες νοσηλείας, μια σε κάθε όροφο. Η κάθε Μονάδα Νοσηλείας έχει δυναμικότητα 39 κλινών. Σε κάθε δωμάτιο προβλέπεται χώρος WC ειδικά διαμορφωμένος για ΑΜΕΑ.
Η βόρεια πτέρυγα αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, όροφος). Ο όροφος της πτέρυγας φιλοξενεί την Διοίκηση του κέντρου και μια Μονάδα νοσηλείας δυναμικότητας 18 κλινών. Στο ισόγειο χωροθετούνται ιατρεία, εξεταστήρια, εργαστήρια και Εντευκτήριο. Κάθε Μονάδα Νοσηλείας συμπληρώνουν οι χώροι: διημέρευσης- απασχόλησης, αυξημένης φροντίδας, ατομικής θεραπείας και τα γραφεία προϊσταμένης και ιατρού.
Το κτίριο προβλέπεται να κατασκευαστεί με μεταλλικό σκελετό.
Η εξωτερική τοιχοποιϊα του κτιρίου θα είναι από σύνθετα πάνελ πολυουρεθάνης με ειδική μέριμνα στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες ώστε να εξασφαλίζεται η εξοικονόμιση ενέργειας.
Το κτίριο κατατάσσεται στην υψηλότερη βαθμίδα ενεργειακής απόδωσης.

Το κτίριο τοποθετείται κεντρικά στο οικόπεδο, ενώ στο νοτιοανατολικό τμήμα του οικοπέδου προβλέπεται να κατασκευαστεί μονώροφος ξενώνας για να φιλοξενήσει συγγενείς των νοσηλευόμενων. Το Κέντρο Αποθεραπείας θα διαθέτει άνετους χώρους, μεγαλύτερους από τα κατά νόμο προβλεπόμενα, καθώς και επιπλεόν υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαμονή πιό άνετη και την ανάρρωση πιό ευχάριστη. Τους χώρους διαβίωσης και θεραπείας συμπληρώνει ο ιδιαίτερα μεγάλος περιβάλλων χώρος, ο οποίος διαμορφώνεται σε κήπο με υψηλή βλάστηση που θα διαμορφώνει μικρές ενότητες ανάπαυσης και περιπάτου που θα εξοπλίζονται με καθιστικά και πλακόστρωτα.