Το έργο αφορά την δημιουργία γραφείων 750 μ² για τις ανάγκες εταιρίας καλλυντικών.

Το Γραφείο Παυλίδη ανέλαβε την εκπόνηση πλήρους σειράς μελετών (Αρχιτεκτονικά και Μηχανολογικά) για την διαμόρφωση του χώρου καθώς και τμήμα των έργων (γυψοσανίδες, γυάλινα χωρίσματα, εγκατάσταση DATA κ.α.).

Το σύνολο των θέσεων εργασίας ανέρχεται στις 50, συν 5 θέσεις συνεργατών. Υπάρχουν 5 μικρές αίθουσες συσκέψεων και 2 μεγάλες οι οποίες μέσω κινητού τοίχου ενώνονται σε μια μεγάλη αίθουσα συγκεντρώσεων, Καφετέρια για 24 άτομα, κουζίνα, αποθηκευτικοί χώροι και χώρος server.

Κύριο χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης αποτελούν οι δύο ελλειπτικοί χώροι που έχουν δημιουργηθεί. Ο ένας αποτελεί το lobby εισόδου και ο δεύτερος αποτελεί χώρο εκτόνωσης της αίθουσας συγκεντρώσεων και της καφετέριας. Η διαμόρφωση ακολουθεί την λογική του open space για το σύνολο των θέσεων εργασίας χωρίς διαφοροποιήσεις ή κλειστούς χώρους για τα διευθυντικά στελέχη. Η διάταξη είναι αρκετά άνετη ώστε να επιτρέπει μια αύξηση κατά 10-15% των εργαζόμενων.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι μοκέτα πλακάκι και LVT (Luxury Vinyl Tiles) για τα δάπεδα, ορυκτές ίνες και γυψοσανίδες για τις ψευδοροφές και γυάλινα χωρίσματα πλήρους ύψους χωρίς ορθοστάτες.

Το Γραφείο Παυλίδη εκπόνησε πλήρεις μελέτες με λεπτομέρειες και τεύχη προδιαγραφών. Οι εργασίες διήρκεσαν 3 μήνες εντός χρονοδιαγράμματος.

Ενότητα: Έργα

Δείτε ακόμη